Comunitate de practica

Unul dintre obiectivele proiectului MEDIAREJ este construirea unei Comunități de Practici (CoP) care să rămână în viață mult după încheierea proiectului, în spiritul partajării periodice între deținătorii comunității.

creează-ți profilul personal

Dacă sunteți interesat să faceți parte din comunitatea de practică, am dori să vă rugăm să scrieți un scurt

  • Cine sunt? O scurtă biografie și ceva despre mine care mă va face să fiu ușor de amintit
  • Ce caut și aș dori să realizez prin intermediul platformei MEDIAREJ (așteptări, dorințe)?
  • Cum și unde pot contribui cu experiența mea pentru a aborda justiția restaurativă?

După ce vă înscrieți, vă va fi trimis un e-mail. acest e-mail va conține linkul către care veți crea o parolă (este important să rețineți acest lucru). după ce ați creat parola, mergeți la profilul dvs., navigați la contul meu unde vă puteți personaliza profilul, vă puteți schimba avatarul și fotografia de copertă. aici puteți răspunde la micul chestionar de mai sus în secțiunea despre mine.

Forums

CoP este structurat ca un forum împărțit într-o secțiune pentru autoprezentări și secțiuni în care temele vor fi propuse de către community manager trimestrial. Dacă cineva dorește să adauge o temă, o poate propune managerului comunității. Comunitatea de Practică va evolua în mod natural pe baza intereselor comune ale membrilor și își propune să dobândească și să co-creeze cunoștințe legate de justiția restaurativă. Prin procesul de schimb de informații și experiențe, participanții au posibilitatea de a învăța unii de la alții și de a se dezvolta atât personal cât și profesional

Our partnerships