Zajednica prakse

Jedan od ciljeva projekta MEDIAREJ je izgradnja zajednice praksi (CoP) koja će ostati živa i nakon završetka projekta, u duhu povremene razmjene između nositelja zajednice.

kreirajte svoj osobni profil

Ako ste zainteresirani za sudjelovanje u Zajednici prakse, zamolili bismo vas da napišete kratak tekst

  • Tko sam ja? Kratka biografija i nešto o meni po čemu će me lako zapamtiti
  • Što tražim i želim postići putem platforme MEDIAREJ (očekivanja, želje)?
  • Kako i gdje mogu doprinijeti svojim iskustvom rješavanju Restorativne pravde?

Nakon što se prijavite, bit će vam poslana e-poruka. ovaj email sadržavat će poveznicu na koju ćete izraditi lozinku (važno je zapamtiti ovo). nakon što stvorite lozinku, idite na svoj profil, idite na moj račun gdje možete prilagoditi svoj profil, promijeniti svoj avatar i naslovnu fotografiju. ovdje možete odgovoriti na mali upitnik iznad u odjeljku o meni.

Forums

CoP je strukturiran kao forum podijeljen na dio za samoprezentacije i dijelove u kojima će teme predlagati voditelj zajednice na kvartalnoj osnovi. Ako netko želi dodati temu može je predložiti upravitelju zajednice. Zajednica prakse će se prirodno razvijati na temelju zajedničkih interesa članova i ima za cilj stjecanje i sukreiranje znanja vezanog uz restorativnu pravdu. Upravo kroz proces razmjene informacija i iskustava sudionici imaju priliku učiti jedni od drugih i razvijati se osobno i profesionalno

Our partnerships